pexels-karolina-grabowska-4203067

Stoelmassage op kantoor

Waarom kiest u voor stoelmassages?

Stoelmassage op het werk heeft vele voordelen. Een regelmatige behandeling van 20 tot 30 minuten zorgt voor ontspanning en vermindering van klachten van werknemers. Door lange ‘zit-uren’ kom ik vaak problemen tegen in de nek, schouders, armen en rug. Het losmaken van de verkrampte spieren zorgt ervoor dat de bloedcirculatie toeneemt en fysiek ongemak afneemt.

Massage helpt evenzeer bij het vergroten van het lichaamsbewustzijn waardoor het makkelijker wordt om tijdens het werken zelf spieren te ontspannen. Wanneer nodig geef ik advies voor het verbeteren van de houding of geef ik simpele strekkingen mee (voor tijdens het werken) om verkramping te voorkomen.

De korte behandelingen zorgen niet alleen voor lichamelijke verlichting, het heeft ook een beduidend positief effect op de mentale gesteldheid. Een sessie ontzorgt en verlaagt de werkstress. Onze ervaring is dat men zich na een sessie opgeladen, energiek en helder voelt.

Het voordeel voor u is dat stoelmassages effectief en kosten efficiƫnt zijn. Met 20 tot 30 minuten per persoon kan verzuim door stress gerelateerde klachten worden gereduceerd, stimuleer je een gezonde bedrijfscultuur en kan men op een duurzame manier hun werk verrichten.

Praktische zaken

De stoelmassages worden door de kleding heen gegeven zodat uw werknemer gelijk kan plaatsnemen op de massagestoel. We houden 2 minuten over om de stoel na afloop van elke sessie schoon te maken voor de volgende.

Maak vandaag een afspraak


Wil je toch op een andere tijd een afspraak maken of heb je andere vragen, dan ben ik telefonisch bereikbaar op 0648571043 of via Whatsapp.

Zie Tarieven voor kosten per behandeling.