dandelion-2561575_1920

Acces Bars in Amsterdam

Acces Bars

Spelen er op dit moment dingen in je leven waar je mee worstelt, maar lukt het niet om tot de kern komen?
Tijdens een Acces Bars behandeling gaan we in op het onderbewuste. Wat wil er aan de oppervlakte komen om verwerkt te worden? Van welke emotionele lading(en) en overtuigingen wil je jezelf bevrijden?
Hoe werkt het?
In een sessie activeer ik 32 bars (punten) op het hoofd. Elk punt heeft een ander thema (Geld, controle, gezondheid, lichaam, veroudering etc.).  Met vragen begeleid ik waar nodig is naar diepe kindstukken waar een overtuiging zijn oorsprong heeft.
Door de activatie van de bars worden emotionele ladingen, die op overtuigingen van hetgeen jij op dat moment mee worstelt zitten, geneutraliseerd. Clienten ervaren vaak tintelingen, kramp, gevoel van hitte of andere fysieke sensaties die erop duiden dat energie in beweing komt en het lichaam aan het ontladen is.
Acces Bars ondersteunt je in het proces van een groter bewustzijn, zelfkennis en heling. Dus wil je je schaduw stukken aan het licht brengen om zo steeds meer in lijn met je ware zelf te leven? Kom dan gauw langs voor een sessie.
“Instead of functioning from thoughts, feelings and emotions, you start to perceive the possibility of functioning from perceiving, knowing, being and receiving”.

Maak vandaag een afspraak


Wil je toch op een andere tijd een afspraak maken of heb je andere vragen, dan ben ik telefonisch bereikbaar op 0648571043 of via Whatsapp.

Zie Tarieven voor kosten per behandeling.