iceland-2608985_1920

Over mij

Sascha Hoogland

Geboren (in 1990) en getogen in Amsterdam studeerde ik in 2019 af aan de Zen Shiatsu opleiding tot Shiatsu therapeut. Bovenal ben ik moeder van een zoon.

Op de weg naar het Shiatsu therapeutschap heb ik mij verdiept in de Chinese geneeskunde, Zen Shiatsu, het Taoisme, movement practice en heb ik tijdens reizen over de wereld yoga trainingen en Vipassana meditatie cursussen gevolgd. Deze disciplines en de nodige levenservaring hebben mij veel zelfkennis verleend. Als moeder en als mens in het algemeen ben ik nog altijd in een proces van verdieping en verzachting. Ik ben er graag voor anderen om hen bij te staan in hun proces door het geven van lichaamsgerichte therapie.

Ki, ofwel levensenergie, is iets heel moois. Dat kan je ervaren als het stroomt en er ruimte of stilte in jezelf ontstaat. Mijn ervaring met Shiatsu therapie is dat ik uitgenodigd wordt om aanwezig te zijn en terug te keren naar mijn essentie. Dat is waar de kunst van het aanraken voor mij over gaat.

Sascha Hoogland Shiatsu Amsterdam

Maak vandaag een afspraak


Wil je toch op een andere tijd een afspraak maken of heb je andere vragen, dan ben ik telefonisch bereikbaar op 0648571043 of via Whatsapp.

Zie Tarieven voor kosten per behandeling.